Ga naar hoofdinhoud

TSC Top Silo Constructions

Als specialist in het bouwen van vierkante silo’s levert TSC Silos een eindproduct dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet en in een verscheidenheid van industrieën wordt ingezet. Met onze focus en expertise ontwerpen wij passende rechthoekige silo-installaties waar we trots op zijn. Wij doen niet anders dan silo’s ontwerpen, berekenen en bouwen; dag in dag uit, jaar in jaar uit. Hier profiteert u van.

Het rechthoekige silo concept van TSC Silos kenmerkt zich door een optimale opslagcapaciteit en flexibele indelingsmogelijkheden. Door een slim ontwerp hebben wij de best mogelijke productuitloop bij maximale opslagcapaciteit. Tegelijkertijd investeert u met een TSC silo in veilige en hygiënische werkomgeving. Onze organisatie is 100% gefocust op dit siloconcept, van verkoop en ontwerp tot productie en installatie. Daarbij zijn we in staat de projecten van A tot Z uit te voeren: van ondersteunende staalconstructie tot de isolerende beplating en van functioneel ontwerp tot en met de montage.

Veiligheid is in alles een vanzelfsprekendheid bij TSC. Onze hoogopgeleide engineers maken gedegen calculaties voor uw silo. TSC Silos ontwerpt, berekent en produceert alle silo’s volgens de laatste normen (EN 1991, EN 1993 en EN 1090). ATEX, aardbevingscoëfficienten, sneeuwlasten en windinvloeden zijn ons niet vreemd. Alles wordt met geavanceerde computerprogramma’s tot in het kleinste detail uitgewerkt. Indien gewenst, laat u de berekeningen door een onafhankelijke partij controleren; geen probleem. Onze ervaren montageteams beschikken over alle benodigde opleidingen en kennen hun weg op de bouwplaats. Nog meer over ons weten? Leer meer over onze medewerkers!

Bezoekadres

Tweede Broekdijk 3
7122 LB AALTEN
Nederland

Telefoonnummer
+31 (0) 543 47 39 79

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.tsc-silos.com

TSC opslagsysteem voor premix-fabriek

Fuite bouwt in Hasselt (bij Zwolle) de eerste fabriek in Nederland die zich volledig richt op de productie van premixen….

Antersdorfer Mühle herstart met TSC silo’s

In 1884 werd aan de Antersdorfer Bach de watermolen van familie Priemeier opgericht. In 2017 werd het oude bouwwerk door…

TSC torens voor ABZ

Dit voorjaar neemt ABZ Diervoeding in Eindhoven een aanzienlijke productie-uitbreiding in gebruik. Het gaat om twee torens die zijn gebouwd…

TSC verhuisd

Top Silo Constructions (TSC) in Aalten is verhuisd van Tweede Broekdijk nr 7 naar nr 3. Op slechts een steenworp…

Vierkante TSC silo’s voor Franse bloemmolen

TSC heeft voor bloemmolen Mintorie Degrange in het Franse dorpje Le Bourget-du-Lac een silo-project gerealiseerd.

TSC Silos tussen losstraat en bierlogo

TSC Silos uit Aalten heeft een project gerealiseerd voor de Stella Artois-brouwerij in Leuven (B), waar een nieuwe, vierde brouwlijn wordt geïmplementeerd.