Tetra Pak en Rockwell Automation in poederprocessing - Bulkgids Ga naar hoofdinhoud

Tetra Pak en Rockwell Automation in poederprocessing

Data-management productieproces

Tetra Pak en Rockwell Automation Inc. zijn een samenwerking gestart voor de ontwikkeling van oplossingen voor de productie van kaas- en melkpoeders.

De bundeling van kennis en ervaring zal data en technologie opleveren waarmee ongewenste variaties in productieprocessen afnemen en de productkwaliteit toeneemt. Ook kan men producten in een vraag-gestuurde omgeving duurzamer en kosteneffectiever vervaardigen.

Powder Plant Booster

De samenwerking, die begon met de ontwikkeling van processen voor verdamping en sproeidrogen, heeft geleid tot de ‘Powder Plant Booster’ van Tetra Pak die wordt geleverd met Model Predictive Control (MPC) in de Pavilion8 software van Rockwell Automation. De Powder Plant Booster is een platform voor procesmodellering, -besturing en -optimalisatie dat kan worden geïntegreerd met elk productiebesturingssysteem.

Prestatie-indicatoren

Dit wordt bereikt door het creëren van een intelligente laag bovenop het basis automatiseringssysteem, die dankzij ingebouwde prestatie-indicatoren continu dwingt aandacht te besteden aan meerdere bedrijfsdoelstellingen.

Sproeidroger

Bedrijfsgegevens Tetra Pak Cheese and Powder Systems BV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.