Ga naar hoofdinhoud

Directiewisseling Arodo

Arodo verpakkingsmachine

Marianne Fiers heeft de leiding van Arodo, specialist in verpakkingsoplossingen, overgedragen aan de nieuwe algemeen directeur Joost Van Aaken.

Marianne Fiers trad in 2013 aan om het algemeen beleid uit zetten. “We hebben de voorbije jaren op elk niveau geïnvesteerd”, vertelt Marianne Fiers, die op 19 april met vervroegd pensioen gaat. “Enkele voorbeelden zijn onze inzet op vlak van Industrie 4.0, automatisering met een nieuw ERP-systeem, digitalisering met online media, het verder opleiden van medewerkers en het aantrekken van nieuw talent. Dat alles om een solide basis te creëren voor de toekomst.”

Meerwaarde

Joost Van Aaken vult aan dat hij tijdens zijn inwerkperiode heeft gemerkt dat het productportfolio bewust op de klantvraag wordt aangepast: “Met mijn technische achtergrond en ervaring als projectmanager en leidinggevende bij internationale bedrijven wil ik de connectie tussen de markt, techniek en projecten verder uitbouwen. Arodo vervult met haar sterke R&D-afdeling een voorstrekkersrol, die we verder zullen versterken. Het komt erop aan om telkens weer de vertaling te maken naar wat de klant wil. Doorlooptijd, productie, eersteklas kwaliteit en service, dat zijn continue aandachtspunten. Hierbij staat teamwerk voorop, zodat we voor iedereen meerwaarde creëren.”

Joost Van Aaken, algemeen directeur Arodo

Zie ook Arodo lijnen voor Suiker Unie

Bedrijfsgegevens Arodo bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.