Ga naar hoofdinhoud

Victam ‘one stop show’

Victam vakbeurs voor diervoederindustrie

Victam International is verreweg ’s werelds grootste evenement voor de diervoederindustrie. De vakbeurs vindt gelijktijdig plaats met Grapas EMEA, de vakbeurs voor de graan-, meel- en rijstverwerkende industrie. Dit maakt het evenement in Keulen tot een ‘one stop show’.

Victam International richt zich op directies, het technisch management, nutritionisten en formuleringsspecialisten in de diervoederindustrie. Bovendien vindt gelijktijdig de Grapas EMEA plaats, de internationale vakbeurs en conferentie voor onder meer de rijst- en graanverwerkende industrie. Drie dagen lang tonen ruim 200 deelnemers onder één dak een scala aan machines en procesoplossingen, die ook professionals in andere sectoren van de stortgoed verwerkende industrie zullen aanspreken. Beide evenementen worden gecombineerd met een reeks conferenties, technische seminars en een matchmaking-programma om mensen in de branche bij elkaar te brengen. De combinatie van de verschillende industriële sectoren bewerkstelligt een ‘one stop show’ voor een markt die aan belang sterk toeneemt.
Victam International en Grapas EMEA 2019 vinden plaats van woensdag 12 t/m vrijdag 14 juni 2019 in de Köln Messe in Keulen, Duitsland.

Ga naar de complete preview in Magazine BULK, nr. 3, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.