Cacao-overslag nog vaak handwerk

Cacao-overslag nog vaak handwerk featured image
Overslag cacaobonen bij Vollers aan de Sardiniëweg in Amsterdam

Lopende banden, grijpers, kantelaars. De innovaties zijn er wel, toch wordt bij de overslag van cacao in Amsterdam nog steeds volop gesjouwd met zware zakken. Uit welke technologie valt hoop te putten? En wat speelt er verder in de wereld van de cacao-overslag?

Voor abonnees artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  voor abonnees   artikel.
‘Voor abonnees’-artikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees van Bulk.

Digitaal abonnement

Voor 19,50 per maand (excl. btw) sluit je al een digitaal jaarabonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.