Ga naar hoofdinhoud

BEKO TECHNOLOGIES BV

BEKO TECHNOLOGIES ontwikkelt, vervaardigt en distribueert wereldwijd producten en systemen voor de hoogste persluchtkwaliteit.

Een uitgebreid productassortiment
BEKO TECHNOLOGIES betekent “persluchtbehandeling op zijn best”. Al meer dan dertig jaar ontwikkelt, vervaardigt en distribueert BEKO TECHNOLOGIES producten en systemen voor perslucht- en condensaatbehandeling die zeer effectief, uiterst nauwkeurig en van zeer hoge kwaliteit zijn. BEKO TECHNOLOGIES biedt een compleet assortiment persluchtbehandeling. Aangevuld met deskundig advies en een gekwalificeerde servicedienst.

Ontwikkeling van toekomstgerichte oplossingen
Voor BEKO TECHNOLOGIES staan de klant en zijn opdracht centraal. Adviseurs en productontwikkelaars van BEKO TECHNOLOGIES beschikken over de actuele kennis om voor hun klanten toekomstgerichte oplossingen te ontwikkelen. Bedrijfsveiligheid, energiebesparing, milieuvriendelijkheid en de bijdrage aan humane arbeidsomstandigheden zijn succesvolle kenmerken van de BEKO TECHNOLOGIES filosofie.

Bezoekadres

Veenen 12
4703RB ROOSENDAAL

Telefoonnummer
0165-320 300

Faxnummer
0165-320330

E-mailadres
[email protected]

Website
http://www.beko-technologies.nl

BEKO persluchtfilter met hoger scheidingsvermogen

De nieuwe generatie Clearpoint 3eco persluchtfilters van Beko Technologies biedt een hoger scheidingsvermogen bij een lager drukverschil.

Droge transportlucht voor hygiënisch proces

Beko Technologies BV presenteert een programma lage druk koeldrogers voor de levering van droge lucht. De energie-efficiënte koeldrogers voorkomen vochtproblemen met poeders en waarborgen een hygiënisch proces.

BEKO breidt flowsensoren-programma uit

BEKO Technologies heeft het Metpoint-programma uitgebreid met de FLM SF13 en SF53 volumeflowsensoren voor perslucht.

BEKO’s Drypoint AC perslucht adsorptiedrogers

BEKO Technologies in Neuss (Duitsland) heeft een nieuwe generatie Drypoint AC perslucht adsorptiedrogers gelanceerd. De serie telt 10 verschillende modellen voor een debiet van 100 tot 1000 m³/uur en werkdrukken van 4 tot 16 barg.

BEKO introduceert intelligente perslucht membraan-droger

BEKO Technologies, fabrikant van apparatuur voor persluchtbehandeling, introduceert de ‘Drypoint M eco’ intelligente membraan-droger.