Ga naar hoofdinhoud

DMN-WESTINGHOUSE

Producten

DMN-WESTINGHOUSE ontwikkelt en produceert doseersluizen en wisselkleppen voor de stortgoedindustrie. De doseersluizen omvatten doorvalsluizen, doorblaassluizen, hygiënische en dairy sluizen (optioneel met geleidestangen), sluizen voor lichte toepassingen, stofsluizen en granulaatsluizen. De grootte van de inlaat varieert van 80 tot 500 mm met een capaciteit van 0,02 ltr/rev tot 230 ltr/rev. Om te voldoen aan specifieke eisen kunnen de sluizen geleverd worden in diverse materialen, zoals gietijzer, aluminium of roestvrijstaal. Indien nodig kunnen de sluizen voorzien worden van een speciale coating, zoals hard chroom, wolfram carbid, Teflon, nikkel of keramiek. De rotor en rotorbladen zijn eveneens leverbaar in diverse uitvoeringen.

Het uitgebreide aanbod aan wisselkleppen stelt de klant in staat om producten te divergeren of convergeren door middel van een flap, bal, slang of plug type wisselklep. Verder levert DMN ook multi-poort wisseleenheden, plugwissels voor drukloze systemen, alsmede vul- en ontluchtingseenheden. De wisselkleppen zijn beschikbaar in groottes die variëren van 38 tot 300 mm productielijngrootte.

Naast deze sluizen en kleppen levert DMN aanvullende componenten, zoals de originele Morris pijpkoppelingen, schuifafsluiters en over-/onderdrukventielen.

Een aantal DMN-componenten zijn goedgekeurd door de USDA (United States Department of Agriculture) voor het gebruik in dairy toepassingen, en/of door de DMT (Deutsche Montan Technologie) voor explosiebestendigheid tot 10 bar en vlamdoorslagzekerheid in het geval van een klasse I stofexplosie. Daarnaast zijn de meeste DMN-componenten goedgekeurd conform ATEX Directive 94/9/EG.

Mission statement

DMN-WESTINGHOUSE is een onafhankelijk Nederlands bedrijf zonder enige verwantschap met een systeembouwer. DMN biedt maatwerk in oplossingen voor de chemische, voedingsmiddelen-, plastic-, farmaceutische en cementindustrieën. Onze kernactiviteit is het ontwikkelen en produceren van componenten, geen systemen. DMN houdt vast aan deze strategie, omdat we geen concurrent willen zijn van onze belangrijkste klanten, zoals de systeembouwers.

Netwerk en service

DMN-WESTINGHOUSE beschikt wereldwijd over vijf verkoopkantoren en twee productiebedrijven met in totaal 140 medewerkers. De meeste DMN-kantoren bieden onderhouds- en reparatiediensten aan. Afhankelijk van de situatie vinden deze diensten plaats ter plekke bij de klant of in het DMN kantoor. DMN kan alle standaard slijtdelen uit voorraad leveren, waardoor stilstand door onderhoud of storingen gereduceerd wordt.

Productinformatie en aanbiedingen

Dit bedrijf is lid van de Machevo & Bulk Vereniging

DMN Westinghouse

Bezoekadres

Gieterij 3
2211WC NOORDWIJKERHOUT

Postadres

Postbus 6
2210AA
NOORDWIJKERHOUT
Nederland

Telefoonnummer
0252-361 800

Faxnummer
0252-375 972

E-mailadres
[email protected]

Website
http://www.dmnwestinghouse.nl

LM Bulk Deense agent DMN

DMN Westinghouse heeft haar vertegenwoordiging in Denemarken toevertrouwd aan de Zweedse firma LM Bulk. DMN werkt al enkele jaren succesvol…

Accountmanager

DMN-WESTINGHOUSE ontwerpt en produceert rotary valves, diverters en andere componenten voor de bulkgoed-industrie. Deze hoogwaardige producten worden afgestemd op de…

Enkelbuis plugwissel-serie uitgebreid

De SPTD enkelbuis plugwissel-serie van DMN WESTINGHOUSE (Solids Antwerpen stand B036) is uitgebreid met kleinere versies. Het apparaat was tot…

DMN benoemt account manager Benelux

Per 1 september 2018 is Rob van Zetten aangesteld bij DMN-WESTINGHOUSE in Noordwijkerhout als Senior Account Manager voor de Benelux….

DMN stelt service & maintenance-manager aan

Per 1 augustus 2018 is Mario Jasper bij DMN-WESTINGHOUSE in Noordwijkerhout toegetreden als Manager Service & Maintenance.