Ga naar hoofdinhoud

Easyfairs Netherlands BV

Evenementenhal Gorinchem

We leven in een snel veranderende, technologiegedreven wereld. En toch, hoe meer er verandert, hoe meer sommige dingen hetzelfde blijven. Mensen zullen zeggen: “Ik hou van de technologie, maar ik wil het zelf zien!” Daarom heeft de evenementenbranche een mooie toekomst voor zich. Er is geen vervanging voor “er zijn”. Alleen een live-evenement kan een ervaring bieden die alle zintuigen aanspreekt. Bij Easyfairs gebruiken we nieuwe technologie en innoveren we om ‘er zijn’ spannender dan ooit te maken, met levensveranderende evenementen! Dat bedoelen we als we je uitnodigen voor een bezoek aan de toekomst.

Bezoekadres

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
Nederland

Telefoonnummer
+31 (0)183-680 680

E-mailadres
gorinchem@evenementhal.nl

Website
https://www.easyfairs.com

Producten
Merken

Video-impressie Solids Rotterdam en Pumps & Valves 📹

De vakbeurzen Solids Rotterdam en Pumps & Valves zijn inmiddels goed op stoom. Naast vele bezoekers zijn ook de redacties…

Samson compacte stoomskids

Samson Regeltechniek introduceert op Pumps & Valves compacte, modulair gebouwde stoomskids. De kant-en-klare stoomunits zijn bij uitstek geschikt voor het…

Tebodin: ‘We make solids work’

Advies- en ingenieursbureau Tebodin (Solids Rotterdam, stand B123) ondersteunt bedrijven bij verbeteringen op het gebied van energiebesparing, hygiëne/reiniging en explosieveiligheid (Atex).

Rossi BeNeLux van start

De Rossi-divisie van Habasit Netherlands, specialist in aandrijftechniek, is verzelfstandigd onder de naam Rossi BeNeLux BV.

ALV Machevo & Bulk met toegevoegde waarde

De Machevo & Bulk Vereniging kan terugkijken op een geslaagde Algemene Ledenvergadering (ALV). De brede belangstelling zowel van leden als niet-leden, de leerzame presentaties en de rondleidingen bij gastheer TNO Eindhoven verleenden het evenement op 24 november 2011 toegevoegde waarde.