Ga naar hoofdinhoud

Jesma Weighing Solutions

Jesma uit Denemarken ontwerpt en levert nauwkeurige industriële weeg- en doseersystemen. Afnemers zijn toonaangevende wereldwijde fabrikanten en machinebouwers. De producten van Jesma  worden toegepast in de sectoren diervoeders, graan-, mout- en rijst-verwerking, koffie, cacao, plastics, biomassa, cement, mineralen, kunstmest en voedingsmiddelen.
Voor het verladen van droge stoffen heeft Jesma diverse ijkwaardige systemen voor zowel horizontale als verticale toepassingen. ATEX is eerder regel dan uitzondering.
Jesma hecht veel waarde aan het directe contact met de gebruiker of machinebouwer. Korte lijnen zorgen ervoor dat vragen adequaat worden vertaald in de meest optimale oplossingen voor uw productieproces.  Waarbij iedere investering direct besparingen oplevert.
Maatwerk als standaard: Samen streven we naar klanttevredenheid bij de gebruiker, door open communicatie met onze partners/afnemers.
Kwaliteit als standaard: De weegsystemen onderscheiden zich door veelzijdige functionaliteit, eenvoudige inbouw en gebruik, minimaal onderhoud en eenvoudige service.
Samen met uw specifieke proceskennis en de ervaring van Jesma optimaliseren we uw productieproces. Beter en nauwkeuriger wegen maakt het productieproces beter beheersbaar en verhoogt de kwaliteit van het eindproduct.

Bezoekadres

Helsingørvej 18
DK-7100 VEJLE
Denemarken

Telefoonnummer
(+45) 75 72 11 00

E-mailadres
[email protected]

Website
https://jesma.com

Jesma agent EXEN

Jesma Weighing Solutions heeft de Benelux-vertegenwoordiging verworven van EXEN, Japans specialist in bunkerkloppers en luchttechnische triltechnieken. De componenten van EXEN…

Jesma neemt SEG over

Jesma Group in Denemarken, leverancier van weegoplossingen, heeft de Zweedse weegspecialist SEG Industrial Weighing overgenomen. Als directeur is aangesteld Palle…

Jesma weegoplossing voor Holland Malt

Holland Malt in de Eemshaven maakt voor het nauwkeurig en productvriendelijk wegen en doseren van mout vanuit silo’s gebruik van…

Jesma beladingssysteem voor vrachtwagens

Jesma presenteert een beladingssysteem voor vrachtwagens dat draait bij DAKA Protein in Løsning (Denemarken), producent van proteïne-rijke grondstoffen voor onder meer mengvoeders.

Jesma levert weegapparatuur aan Poolse diervoederproducent

Jesma heeft in samenwerking met een bekende machine-leverancier, alle weegapparatuur geleverd voor een nieuw te bouwen mengvoederfabriek in het Poolse Podkonice Duze.

FC3 Flow Controller voor silo-lossing van Jesma

De nieuwe serie FC3 Flow Controllers van Friedrich Electronic GmbH is geschikt voor het continu en batchgewijs uitdragen van vrijstromende stortgoederen uit silo’s.

Solids Instruments overgenomen door Jesma

Het Deense Jesma Vejeteknik A/S heeft Solids Instruments overgenomen en tevens per 1 februari 2016 een kantoor in Nederland geopend.