Ga naar hoofdinhoud

Jesma Weighing Solutions

Jesma Weighing Solutions, voorheen Solids Instruments, is een zelfstandige dochteronderneming van Jesma A/S uit Denemarken.

Jesma A/S is een ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van nauwkeurige industriële weegsystemen. Afnemers zijn toonaangevende wereldwijde fabrikanten en machinebouwers. Met meer dan 100 jaar ervaring in de diervoeder, graan-, mout-en rijst-verwerking, koffie, cacao, plastics, biomassa, cement, mineralen, kunstmest en voedingsmiddelen productie leveren we complete weeg- en doseer installaties. Voor het verladen van droge stoffen leveren we diverse ijkwaardige systemen, zowel in horizontale -als in verticale toepassingen. ATEX is eerder regel dan uitzondering.

Als producent hechten we veel waarde aan het directe contact met de gebruiker en met de machinebouwer. Voor klanten vertaalt zich dat in korte en snelle lijnen, zowel in communicatie als in levertijden. Door de vragen uit de markt direct te vertalen in oplossingen bent u als afnemer verzekerd van de beste oplossingen voor uw productie proces. Iedere investering moet direct een besparing in het productie proces opleveren.

Maatwerk als standaard: Samen streven we naar klanttevredenheid bij de gebruiker, door open communicatie met onze partners/afnemers.

Kwaliteit als standaard: De weegsystemen onderscheiden zich door functionaliteit, eenvoudige inbouw en gebruik, maar ook op lange termijn door minimaal onderhoud en eenvoudige service.

Samen met uw specifieke proces kennis en de ervaring van Jesma, kunnen we het productie proces optimaliseren.
Door beter en nauwkeuriger te wegen gaat de kwaliteit van het eindproduct omhoog en wordt het productie proces beter beheersbaar.

Productoverzicht: Product Guide gb 2018

Bezoekadres

Klein Wolfslaar 18c
4854PK BREDA
Nederland

Telefoonnummer
0161-434183; m. 06-53220397

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.jesma.nl

Jesma agent EXEN

Jesma Weighing Solutions heeft de Benelux-vertegenwoordiging verworven van EXEN, Japans specialist in bunkerkloppers en luchttechnische triltechnieken. De componenten van EXEN…

Jesma neemt SEG over

Jesma Group in Denemarken, leverancier van weegoplossingen, heeft de Zweedse weegspecialist SEG Industrial Weighing overgenomen. Als directeur is aangesteld Palle…

Jesma weegoplossing voor Holland Malt

Holland Malt in de Eemshaven maakt voor het nauwkeurig en productvriendelijk wegen en doseren van mout vanuit silo’s gebruik van…

Jesma beladingssysteem voor vrachtwagens

Jesma presenteert een beladingssysteem voor vrachtwagens dat draait bij DAKA Protein in Løsning (Denemarken), producent van proteïne-rijke grondstoffen voor onder meer mengvoeders.

Jesma levert weegapparatuur aan Poolse diervoederproducent

Jesma heeft in samenwerking met een bekende machine-leverancier, alle weegapparatuur geleverd voor een nieuw te bouwen mengvoederfabriek in het Poolse Podkonice Duze.

FC3 Flow Controller voor silo-lossing van Jesma

De nieuwe serie FC3 Flow Controllers van Friedrich Electronic GmbH is geschikt voor het continu en batchgewijs uitdragen van vrijstromende stortgoederen uit silo’s.

Solids Instruments overgenomen door Jesma

Het Deense Jesma Vejeteknik A/S heeft Solids Instruments overgenomen en tevens per 1 februari 2016 een kantoor in Nederland geopend.