Ga naar hoofdinhoud

MUNTERS BENELUX

Productvoorstelling Munters Pure system; AT_Brochure_PureSystems_spray_drying_en.indd (munters.com)

Lees waarom Munters kan helpen met Verhoogde poeder-productie op basis van de  Munters quantum technology application_guide_spray_drying_quantum_en.pdf (munters.com)

Munters Nederland

Nieuw kantoor vanaf 15 maart 2021 voor Munters Nederland

Munters Nederland is verheugd mee te delen dat wij per 15 maart 2021 zijn verhuisd naar ons nieuwe kantoor in Moordrecht. Met de verhuizing is Munters Nederland nu nog beter voorbereid om aan de toekomstige behoeften van onze klanten te voldoen.

Omdat we erg trots zijn op ons nieuwe kantoor, hadden we u graag willen uitnodigen voor een formele inhuldiging. Echter gezien de huidige situatie, heten wij u van harte welkom om ons in de toekomst persoonlijk te bezoeken, zodra de regelgeving dit toelaat.

Munters is een wereldleider en premium partner in energiezuinige luchtbehandeling. Met behulp van innovatieve technologieën creëren onze experts/ingenieurs het perfecte klimaat voor klanten in uiteenlopende industriesegmenten zoals de voedings-, farma- en datacentersector.

Dit bedrijf is lid van de Machevo & Bulk Vereniging

Bezoekadres

Westbaan 140
2841 MC MOORDRECHT
Nederland

Telefoonnummer
088-4049000

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.munters.com

Munters luchtdrogers verbeteren poederkwaliteit en -opbrengst

De kwaliteit van gesproeidroogd poeder hangt direct af van de hoedanigheid van de toegepaste drooglucht. Met name de uitgaande luchtstroom…

Munters Benelux proceskoeling voor pindakaasfabriek

HB Munters Group heeft voor de pindakaasfabriek van Intersnack Nederland BV in Doetinchem een nieuwe proceskoeling gerealiseerd.

Munters Benelux luchtdrogers voor Carletti

Munters Vochtbeheersing heeft aan snoepfabrikant Carletti vier sorptie-ontvochtigers geleverd. De installaties worden ingezet voor de droging van de proceslucht voor de coatinglijnen.

Munters neemt HB Group over

Munters AB in Kista (Zweden) heeft HB Group overgenomen. HB Group is een internationale onderneming, gespecialiseerd in hygiënische klimaatsystemen voor de voedingsmiddelen- en zuivelindustrie.

Drytainer Munters Benelux beschermt product in bulkwagens

De Drytainer-ontvochtiger van Munters zorgt er voor dat in de lege bulkwagen droge lucht wordt gepompt. Zo wordt condensvorming voorkomen en blijft de kwaliteit van het te transporteren product intact.

Munters Benelux service voor snoepfabrikant

Munters Vochtbeheersing heeft met de Deense snoepgoedfabrikant Toms Group A/S een service-overeenkomst gesloten voor het onderhoud van de twee luchtontvochtigers, tien luchtbehandelingssystemen en twintig droogkasten voor producten zoals gelei en marshmellow.