Ga naar hoofdinhoud

Russell Finex NV

Het in 1934 opgerichte Russell Finex is in de afgelopen 80 jaar uitgegroeid tot een succesvolle internationale groep met meer dan 200 directe werknemers en een jaarlijkse omzet van boven de £25 miljoen ($40m).

Wij zijn wereldleider in zeeftechnologie en het ontwerpen/produceren van trilzeven, separatoren, ultrasone zeefgaasreinigingssystemen en vloeistoffilters voor de verwerkingsindustrie. Onze apparatuur is ontwikkeld voor een mondiale markt en wordt geleverd aan meer dan 140 landen. Wij hebben vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, de VS, België en India evenals een wijd verspreid netwerk van ervaren vertegenwoordigers en distributeurs over de hele wereld.

Russell Finex biedt met trots het breedste assortiment zeven en filtratie-apparatuur aan de industrie en levert dankzij dit, gecombineerd met innovatief denken en technische expertise, klantgerichte maatoplossingen. Wij zijn tevens trots op ons toegewijde verkoopteam en onze klantenservice, voor wie geen uitdaging te groot is.

 

Bezoekadres

Zandvoortstraat 20, Industriepark Noord C20
B-2800 MECHELEN
België

Telefoonnummer
0032-15 27 59 19

Faxnummer
0032-15 21 93 35

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.russellfinex.com/nl

Russell Eco-filter voor frituurolie

Russell Finex heeft de Turkse pinda- en snackproducent Milhans Gida ve Tarim Urunleri (Milhans) een zelfreinigende filterinstallatie geleverd om frituurolie…

Russell Finex schermverwisselaar

Russell Finex toont op Solids Antwerpen (stand B050) de Russell Screen Changer om zeefgazen veilig en eenvoudig te inspecteren of…

Russell Finex trilzeef voor Kemira

Zeefspecialist Russell Finex heeft aan Kemira Chemicals in Ellesmere Port in het Verenigd Koninkrijk een Russell Compact Sieve geleverd voor de controle-zeving van aluminiumhydraat.

Russell Finex zeef zuivert afvalwater theeproducent

De Britse theeproducent Finlay’s heeft een Liquid Solid Separator van Russell Finex geïnstalleerd om afvalwater te zuiveren van onder andere theegruis. De installatie verlaagt het Biological Oxygen Demand-niveau (BOD) van het afvalwater;

Russell Compact Sieve voor koffiegranulaat

De Russell Compact Sieve wordt ingezet voor de controle-zeving van koffiegranulaat.

Tahinipasta met Russell Finex-zeven

Haitlogou Bros SA in Thessaloniki (Griekenland) verwerkt per dag tot 150 ton sesamzaad voor de productie van onder meer tahinipasta. In het geautomatiseerde proces wordt gebruik gemaakt van scheidingstechnologie van Russell Finex.

Russell Finex zeef voor tabletten

Russell Finex heeft een farmaceutisch bedrijf een hygiënische trilzeef geleverd om de kwaliteit van de geproduceerde tabletten veilig te stellen.

Eco Separator Russell Finex

De gelakt stalen Eco Separator van Russell Finex is voortaan ook leverbaar met roestvaststalen opbouw.

Russell Finex-tips voor optimaal zeven

Russell Finex presenteert zes tips voor de optimalisatie van zeefmachines.

Russell Finex wint PPMA-prijzen

Russell Finex, specialist in zeef- en filtratietechnologie, heeft twee prijzen gewonnen die zijn ingesteld door de Britse PPMA Group brancheorganisaties.