Ga naar hoofdinhoud

Russell Finex NV

Het in 1934 opgerichte Russell Finex is in de afgelopen 80 jaar uitgegroeid tot een succesvolle internationale groep met meer dan 200 directe werknemers en een jaarlijkse omzet van boven de £25 miljoen ($40m).

Wij zijn wereldleider in zeeftechnologie en het ontwerpen/produceren van trilzeven, separatoren, ultrasone zeefgaasreinigingssystemen en vloeistoffilters voor de verwerkingsindustrie. Onze apparatuur is ontwikkeld voor een mondiale markt en wordt geleverd aan meer dan 140 landen. Wij hebben vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, de VS, België en India evenals een wijd verspreid netwerk van ervaren vertegenwoordigers en distributeurs over de hele wereld.

Russell Finex biedt met trots het breedste assortiment zeven en filtratie-apparatuur aan de industrie en levert dankzij dit, gecombineerd met innovatief denken en technische expertise, klantgerichte maatoplossingen. Wij zijn tevens trots op ons toegewijde verkoopteam en onze klantenservice, voor wie geen uitdaging te groot is.

Dit bedrijf is lid van de Machevo & Bulk Vereniging

Bezoekadres

Zandvoortstraat 20, Industriepark Noord C20
B-2800 MECHELEN

Telefoonnummer
0032-15 27 59 19

Faxnummer
0032-15 21 93 35

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.russellfinex.com/nl

Russell Eco-filter voor frituurolie

Russell Finex heeft de Turkse pinda- en snackproducent Milhans Gida ve Tarim Urunleri (Milhans) een zelfreinigende filterinstallatie geleverd om frituurolie…

Russell Finex schermverwisselaar

Russell Finex toont op Solids Antwerpen (stand B050) de Russell Screen Changer om zeefgazen veilig en eenvoudig te inspecteren of…

Russell Finex trilzeef voor Kemira

Zeefspecialist Russell Finex heeft aan Kemira Chemicals in Ellesmere Port in het Verenigd Koninkrijk een Russell Compact Sieve geleverd voor de controle-zeving van aluminiumhydraat.

Mobiele trilzeef voor marmerpoeder

Francis Flower, specialist in beheer, opslag en verwerking van mineralen, heeft een mobiele Russell Compact Sieve in gebruik genomen.

Zeven voor metaalpoeders uit 3D-printers

Voor het hergebruik van onbenutte metaalpoeders uit 3D-printers ontwikkelen Russell Finex, Netzsch en Sweco speciale machines.