Ga naar hoofdinhoud

TBMA Beladingsbalg met roterende verdeler

TBMA beladingsbalg met roterende verdeler

TBMA België heeft recent een Cimbria Moduflex beladingsbalg met een roterende verdeler geleverd. Deze zorgt voor een radiale, gelijkmatige verspreiding van het product in het scheepsruim en dus voor een optimale en uitgebalanceerde belading.

De Cimbria Moduflex X650 beladingsbalg met een capaciteit van 1000 ton per uur wordt gebruikt voor het beladen van zeeschepen met meststoffen. De installatie is uitgerust met een roterende verdeler die zorgt voor een radiale, gelijkmatige verspreiding van het product in het scheepsruim. En dus voor een optimale en uitgebalanceerde belading.
De verdeelkop wordt op een draaikrans op de uitlaat van de beladingsbalg gemonteerd en is op afstand bedienbaar. Zo kan het scheepsruim maximaal gevuld worden met een minimum aan machinebewegingen.

Opties

De roterende verdeler is verkrijgbaar met verschillende opties, afhankelijk van de toepassing en de eisen van de eindgebruiker. Het apparaat kan worden uitgevoerd in staal of roestvaststaal en desgewenst worden voorzien van slijtvaste platen. Een instelbaar contragewicht zorgt voor een stabiele laadsituatie.

Lees het hele artikel

Meer over TBMA Europe en TBMA België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.