Ga naar hoofdinhoud

ARS Rental: flexibel mobiel transport

Mobiele hallenvuller van ARS Rental

ARS Rental is een jong, enthousiast verhuurbedrijf voor mobiele transportsystemen voor de op- en overslag van bulkgoederen. Het uitgebreide machinepark wordt ingezet voor de verwerking van een scala aan producten, variërend van agribulk tot zouten en van biomassa tot meststoffen.

Ondanks de recente start van ARS Rental heeft het bedrijf meer dan 15 jaar kennis en ervaring in de verwerking van stortgoederen. Dit betekent dat klanten kunnen rekenen op een deskundig advies bij de selectie en inzet van mobiele transportsystemen. Elke aanvraag wordt met een technisch oog bekeken om de meest optimale oplossing te kunnen aanbieden.

Assortiment

ARS Rental beschikt over een uitgebreid assortiment duobanden, hallenvullers, scheepsbeladers, opvoerbanden, (doseer)hoppers en stortbakken van uitsluitend gerenommeerde merken. De diverse machines verschillen in grootte, lengte en capaciteit. Op de website van het bedrijf staan van elke machine de technische specificaties en de huurprijzen. De onderhoudskosten zijn in de huursom inbegrepen. Klanten zijn ervan verzekerd dat ze gebruik maken van volledig gekeurde en goed onderhouden machines die voldoen aan de laatste stand der techniek.

Bedrijfsvermelding ARS Rental

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.