Ga naar hoofdinhoud

Monstername WEMO als instrument voor kwaliteitsborging

Monsterhappers van WEMO-techniek

WEMO-techniek levert een compleet pakket apparatuur en de know-how voor al dan niet automatische monstername, met oog op de kwaliteitsborging van het productieproces.

Op basis van haar decennialange ervaring met wereldwijde projecten in de feed, food en chemie is WEMO-techniek in de positie om voor elke uitdaging in monstername de optimale oplossing te adviseren. Of het nu gaat om een fijn poeder of grove korrel, een grondstof of eindproduct, één of meer posities. De systemen van WEMO-techniek dragen zorg voor representatieve monsters. En dragen zo bij aan de kwaliteitsborging van het productieproces. Het leveringsprogramma varieert van een handmatige of persluchtbediende monstername op één positie tot een volledig geautomatiseerde monstername op meerdere posities, inclusief transporteren, verzamelen, verpakken en etiketteren.

Monsternemers

Met het uitgebreide programma standaard monsternemers kunnen de meeste klanten al direct worden bediend. Voor een bijzondere toepassing is het mogelijk een standaard monsterhapper aan te passen of vanaf een blanco blad een maatwerk-oplossing te ontwerpen.

Meer over WEMO-techniek

Zie het complete artikel

Meer over WEMO-techniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.