Ga naar hoofdinhoud

WEMO-techniek: hoge kwaliteit monstername

Geautomatiseerde monstername met carrousel

WEMO-techniek in Nieuwleusen heeft de know-how en levert wereldwijd de monstername-apparatuur waarmee bedrijven hun kwaliteitszorg kunnen waarborgen.

Voor het nemen van representatieve monsters uit industriële productieprocessen is de nodige expertise vereist. WEMO-techniek heeft de kennis en systemen in huis voor een verantwoorde, desgewenst automatische monstername. Of het nu gaat om poeders, korrels of granulaten, een grondstof of eindproduct, een grote of lage capaciteit; voor elk proces kan wel worden voorzien in een passende monstername. WEMO-techniek heeft ervaring met projecten in onder meer de voedings-, mengvoeder- en petfoodindustrie. Het portfolio varieert van handmatig en persluchtbediende monstername-apparatuur tot volledig geautomatiseerde systemen. Het hele pakket is uit één hand leverbaar.

Monsterhapper

Vaak kan al worden volstaan met een van de standaard monsternemers uit het brede leveringsprogramma, zoals de monsterhapper. In andere gevallen ontwerpt en bouwt WEMO-techniek een maatwerkoplossing. Die kan zijn gebaseerd op een standaard uitvoering, maar ook vanaf een blanco blad worden ontworpen. Steeds echter gebaseerd op de kwaliteit, know-how en ervaring van het bedrijf.

Lees het hele artikel:

Meer over WEMO-Techniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.