Ga naar hoofdinhoud

ERBA ontzorgt machinebouw geruisloos

Met 3D buislaseren kan ERBA Groep slimme verbindingen maken en daarmee constructies vereenvoudigen

Machinebouwers besteden hun plaat- en buiswerk aan ERBA Groep uit als waren het collega’s. De naadloze integratie van ERBA’s metaalwerk in hun productieproces zorgt voor een geruisloze maar opvallende optimalisatie van de bedrijfsvoering.

De kracht van ERBA Groep is dat het bedrijf als nauw betrokken partner flexibel inspeelt op de specifieke behoeften van machinebouwers. “Zij ervaren de uitbesteding bij ons niet als een verlengstuk, maar als integraal onderdeel van hun eigen productieproces”, aldus directeur Erwin van Soest. “Op die manier leveren we onopvallend een wezenlijke bijdrage aan de winstgevendheid van onze klanten. Dát is wat wij noemen: ongemerkt ERBA.”

Plaat- en buisbewerking

Het familiebedrijf met vestigingen in Veenendaal en Rotterdam is een gevestigde specialist in plaat- en buisbewerking. Een uitgebreid en ultramodern machinepark met onder meer CNC plaatlasers, 3D buislasers, walsen, zetbanken en lasapparaten staat borg voor topkwaliteit producten, met competitieve prijzen en gegarandeerde levertijden. Klanten hoeven slechts een tekening van een onderdeel of samenstelling aan te leveren. EBRA maakt de uitslag ervan en levert het materiaal, gelabeld of gegraveerd. Of het nu gaat om enkelstuks of om grote series.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.