Ga naar hoofdinhoud

Meerwaarde hygiënische bigbag-losstations

Stofvrij bigbag-losstation van J. Engelsmann AG

De hygiënische bigbag-losstations van J.Engelsmann AG worden vaak ingezet om product-contaminatie te voorkomen. In andere gevallen wil men operators beschermen tegen de blootstelling aan schadelijke stoffen. Maar ook kan men voor deze losstations kiezen om praktische redenen, zoals de eenvoudige reinigbaarheid.

Om de bigbag-losstations van J. Engelsmann AG aan de strengste hygiëne-eisen te laten voldoen, zijn de installaties met zorg ontworpen en geconstrueerd. Een belangrijk aspect daarbij is de reinigbaarheid van het losstation. Productresten of verontreinigingen moeten direct en grondig worden verwijderd om bederf en de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen. Dat vraagt om een gladde constructie met afgeronde hoeken en randen.

Legingstrechter

De strenge hygiëne-eisen gelden vooral de productcontactdelen van een bigbag-losstation, met name de legingstrechter. Dit onderdeel komt als enige rechtstreeks met het product in contact. De Engelsmann Hygienic Design-legingstrechters zijn dan ook vrij van dode ruimten en kunnen voor reinigingsdoeleinden gemakkelijk worden gedemonteerd.

Bedrijfsvermelding J. Engelsmann AG

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.