Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking Bühler en Premier Tech

Ontwikkeling palletizer

Swiss Bühler Group en Premier Tech uit Canada gaan een strategische samenwerking aan op het gebied van verpakkingsoplossingen. Beide bedrijven bouwen in China gezamenlijk een ontwerp- en productiecentrum.

De sterke marktpositie van Bühler in China en de expertise van Premier Tech op het gebied van automatisering vullen elkaar uitstekend aan bij de ontwikkeling van verpakkingssystemen voor de graanverwerkende industrie. Met name in regio’s waar meelbloem nog handmatig wordt verpakt, kan met geautomatiseerde verpakkings- en palletiseersystemen veel efficiënter worden gewerkt.

Joint-venture

De bedoeling is om in 2020 te komen tot een joint-venture waarbij Bühler turn key-projecten kan leveren op basis van concurrerende Chinese technologie, waarbij het bedrijf overigens ook haar hoogwaardige Europese producten (zoals Maia afzakstations) blijft aanbieden. Premier Tech krijgt een betere toegang tot de Chinese markt met nieuwe verpakkingsoplossingen die desgewenst zijn te combineren met de gerenommeerde Chronos technologieportfolio voor wegen, verpakken en palletiseren. Beide bedrijven zullen hun producten blijven verkopen via hun bestaande kanalen.

Bedrijfsgegevens Bühler Benelux

Bedrijfsgegevens Premier Tech Chronos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.