Ga naar hoofdinhoud

De Regt scheepsbelading en halvulling

Een telescopische scheepsbelader

De Regt Conveyor Systems BV, specialist in scheepsbelading en halvulling, is sinds 1988 actief in het ontwerp en de bouw van transportsystemen en opslagvoorzieningen voor zowel bulk- als stukgoederen.

Op basis van ruim 35 jaar kennis en ervaring kan De Regt Conveyor Systems BV maatwerk-oplossingen bieden voor de meest uiteenlopende uitdagingen op het gebied van scheepsbelading en halvulling. De installaties die het bedrijf in Biervliet (Zeeland) bouwt, kenmerken zich door efficiëntie en bedrijfszekerheid. Voor de kwaliteit ervan staat de eigen constructie- en montageafdeling borg.

Scheepsbeladers en halvullers

De Regt Conveyor Systems heeft zich speciaal ontwikkeld in de bouw van zelfrijdende scheepsbeladers en hallenvullers. Bij de engineering van deze installaties maakt men gebruik van nauwkeurige sterkte- en vermogensberekeningen. De ontwerpen worden gepresenteerd in 3D-weergaven. Klanten houden aan de hand van overzichts- en detailtekeningen steeds inzicht in alle aspecten van de machine. Als sprake is van de overslag van corrosieve producten, kan ervoor worden gekozen om de machine uit te voeren in roestvaststaal.

Stofontwikkeling

Voorts streeft De Regt naar een minimale stofontwikkeling bij de verlading. Hiervoor kunnen diverse technieken worden ingezet. De scheepsbeladers en hallenvullers beschikken over een grote beladingscapaciteit en zijn verkrijgbaar met diverse opties, zoals een radiografische besturing.

Lees het hele artikel

Zie ook: De Regt losinstallatie voor zandzuiger-schip

Bedrijfsvermelding De Regt Conveyor Systems

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.