Ga naar hoofdinhoud

Laarmann bemonsteringscontainer

Bemonsteringscontainer

Laarmann Group presenteert een bemonsteringscontainer voor de verwerking van ijzererts of andere mineralen op de plaats van winning.

Tot dusver worden in de mijnbouwsector monsters in zware bigbags naar externe laboratoria gestuurd; kostbaar, tijdrovend en met minder betrouwbare testresultaten.

Op locatie

De bemonsteringscontainer is direct op locatie beschikbaar, voorzien van een breker of ringmolen en een materiaalverdeler om een representatief monster te verkrijgen. In de container bevindt zich een 1500 liter-hopper die op de plaats van bestemming op het dak kan worden gemonteerd. Direct onder de dakdoorvoer (met afsluiter) bevindt zich een triltransporteur die het materiaal doseert in het bemonsteringssysteem.

500 gram poedermonster

Uiteindelijk realiseert men een 500 gram poedermonster. Na verwerking wordt het materiaal via een transportband in een bigbag of truck gestort en weer in het proces teruggevoerd. De verplaatsbare containers kunnen worden voorzien van stroom- en wateraansluitingen, opslagruimten en airconditioning.

Labtafel in Laarmann bemonsteringscontainer

Bedrijfsgegevens Laarmann Group BV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.