Ga naar hoofdinhoud

125 jaar topkwaliteit Gericke apparatuur

Gericke Multiflux Batch Mixer GMS 140C

Gericke uit Hoevelaken, Solids Rotterdam – stand E109, ontwikkelt en produceert al 125 jaar hoogwaardige machines en installaties voor de stortgoed verwerkende industrie, waaronder maalmolens, mengers, zeefsystemen, doseerinstallaties, pneumatische transportsystemen en bigbag los- en vulstations.

Op Solids Rotterdam presenteert Gericke een breed scala aan apparatuur, waaronder de innovatieve Multiflux Batch Mixer GMS 140C. Deze menger onderscheidt zich door haar makkelijke toegankelijkheid voor reiniging, dankzij een vrijdragende as en de grote toegangsdeur. Met de mogelijkheid om de voorkant in zijn geheel te openen, is de machine in een handomdraai grondig te reinigen.

Precieze doseer-feeder
Ook nieuw is de FEEDOS S-feeder; de jongste generatie schroefdoseersystemen. De hopper, doseerschroef en intromitter zijn uitvoerig getest voor diverse producten en onder uiteenlopende omstandigheden. Alle elementen kunnen eenvoudig worden gedemonteerd voor reiniging. De hygiënisch uitgevoerde systemen hebben een doseercapaciteit van 0,5 tot 500 liter/uur. De doseer-feeder is middels gestandaardiseerde flenzen in procesinstallaties te integreren.

Het volledige artikel is te lezen in Bulk 5, 2019

Zie ook Gericke breidt Feedos-serie uit

Meer over Gericke BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.