Ga naar hoofdinhoud

NWGD-symposium Industrieel drogen

    De Nederlandse Werkgroep Drogen (NWGD) organiseert haar jaarlijkse symposium over industrieel drogen. Dit jaar is het thema 'Effectieve droogstrategieën’. Het symposium vindt plaats op maandag 1 december 2014 in Hotel de Nieuwe Wereld in Wageningen.

    Vertegenwoordigers van bedrijven, kennisinstellingen en universiteiten zullen de laatste ontwikkelingen op het gebied van industrieel drogen presenteren. Het gaat daarbij om producten zoals voedingsmiddelen, plantenzaden en textiel. De focus op effectieve droogstrategieën houdt in dat wordt gekeken naar zowel de energie-efficiëntie van het droogproces als het verkrijgen van een kwalitatief hoogwaardig product. Ook worden nieuwe droogtechnieken gepresenteerd, zoals rotary fluidized bed drying, micro wave assisted freeze drying en solar drying. Alle presentaties zijn Engelstalig. Het symposium wordt gehouden in samenwerking met NPT, de Nederlandse Vereniging van Procestechnologen.
    De deelnamekosten bedragen 145 euro (NWGD-leden: 100 euro), inclusief consumpties en lunch, excl. BTW. Inl.: dr ir Maarten Schutyser.

    Registratie-formulier

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.