Ga naar hoofdinhoud

Amphitec presenteert G2 vacuümwagen

Amphitec, specialist in druk/vacuüm-installaties voor de industriële contractorsmarkt, presenteert de nieuwe Vortex ADR G2; de tweede generatie druk/vacuüm-wagen voor de overslag en het transport van droge stoffen.

De Vortex ADR G2, die voldoet aan de ADR-klassen 3, 4.1, 5.1, 6.1, 6.2, 8 en 9, is bij uitstek geschikt voor de overslag en het transport van (gevaarlijke) droge stoffen. De installatie is standaard te verkrijgen op een 3-, 4-, of 5-assig chassis met een producttank van resp. 12, 14 of 19 kubieke meter. De afzuigcapaciteit bedraagt 9.000 m3/uur. De installatie heeft een vacuümbereik tot 96% en kan een overdruk van 1 bar leveren. De Vortex is uit te breiden met een Hi-Lift, een 8” zuiggraaf-arm en/of een schroefcompressor. De Hi-Lift is bij uitstek geschikt om te kippen in containers (tot een hoogte van twee meter) of af te vullen in bulkzakken (middels een 300 mm schuifafsluiter). Een uitvoering met schroefcompressor maakt het mogelijk om met een 3”- of 4”-slang een silo te vullen.

Onlangs is ook de tweede generatie van de V-Force op de markt gebracht, voor het opzuigen, persen en transporteren van (gevaarlijke) vloeistoffen. Amphitec BV is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van druk/vacuüm-installaties voor droge stoffen en vloeistoffen. “We hebben ons als doel gesteld om op dit terrein een internationale, prominente leverancier in de industriële contractorsmarkt te zijn”, aldus algemeen directeur Peter Paul du Buisson.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.