Ga naar hoofdinhoud

Beumer Groep op Solids Dortmund

Beumer bekerelevator

Beumer Groep presenteert op stand C09-4 van Solids Dortmund (29 en 30 maart 2023) oplossingen voor het transporteren, laden, palletiseren en verpakken van stortgoederen in de cement-, bouwmaterialen- en chemische industrie.

Het productaanbod omvat trogbanden en buisbanden (ofwel pipe belts) voor lange, bochtige trajecten met capaciteiten tot duizenden tonnen per uur. Voor verticale trajecten levert Beumer Groep bekerelevatoren met opvoerhoogten tot 200 meter. De beproefde staalkoordbanden maken daarbij ook zeer zware applicaties mogelijk. Voor het transport van hete stortgoederen zoals cementklinker zijn er de stalen platenband-, pan- of celtransporteurs met band- of kettingaandrijving, met opvoerhoeken tot 60 graden.

Verpakkingsmachines

Poeders, pellets en granulaten kunnen worden verpakt met de Beumer Fillpac FFS-verpakkingsmachines (Form, Fill, Seal). De op Solids Dortmund gepresenteerde machines omvatten ook de Paletpac palletisers. De systeembouwer heeft deze serie volledig herzien. Het nieuwe, modulaire ontwerp heeft minder componenten, wat het aantal reserveonderdelen vermindert en de levertijden verkort. De gevormde pallets zijn te verpakken met een Beumer stretch hood. Deze machine voorziet de pallet van een elastische folie die de producten bij opslag in de open lucht beschermt tegen de inwerking van zon en regen.

Beumer Stretch hood A rekhoesmachine
Beumer Stretch hood A rekhoesmachine

Zie ook Beumer robotpalletizer voor gipsfabrikant

Bedrijfsgegevens Beumer Group Benelux BV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.