Ga naar hoofdinhoud

Branche-specifieke oplossingen op FOODTECH 2012

Op vakbeurs FOODTECH vindt u oplossingen voor uitdagingen waar u in de stortgoed verwerkende voedingsmiddelenindustrie mee te maken heeft, zowel solids als liquids.

Wie in deze industrie werkzaam is, kan eigenlijk niet om FOODTECH heen. Of u nu werkzaam bent op het gebied van vlees/vis/pluimvee, AGF, zuivel of brood/banket/zoetwaren voor elke subsector is er een passend aanbod. Bezoek gratis de vakbeurs FOODTECH op woensdag 23 en/of donderdag 24 mei in Autotron Rosmalen.

Een greep uit het exposanten aanbod
FOODTECH is een complete vakbeurs. In één dag krijgt u een goed overzicht wat er speelt in de markt. Dus in een relatief kort tijdsbestek bent u weer helemaal up-to-date. Exposanten presenteren hun laatste innovaties op het gebied van stockeren, uitdragen, zeven, transporteren, wegen en het continue- doseren van ingrediënten zoals basismateriaal, additieven, kleurstoffen, smaakmakers en vloeistoffen. Partijen die op FOODTECH aanwezig zijn: UCON, Russel Finex / Vametec, Syntherm, Nestinox, Azo, Precia molen, New Weigh, Promens Deventer, Miltech BV, Munters vochtbeheersing en RVS Non ferro. Bekijk de complete deelnemerslijst.

De vakbeurs FOODTECH is op beide beursdagen geopend van 9.30 – 17.00 uur. Parkeren bij Autotron Rosmalen is gratis.

Wilt u meer informatie over het programma of uw gratis bezoek? Kijk op www.easyFairs.com/FOODTECH-NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.