Ga naar hoofdinhoud

Directiebenoeming bij Tebodin

Bilfinger Industrial Technologies GmbH heeft de heer Arjan R. Rougoor RA  (46) benoemd in de directie van Tebodin BV als Chief Financial Officer (CFO).

De aanstelling betreft een nieuwe functie binnen het directieteam. Rougoor trad in 2001 dienst bij Tebodin als Financieel Directeur. De directie van Tebodin wordt per 15 maart 2013 gevormd door P.L.C.A. (Pieter) Koolen, voorzitter, P. (Petr) Bilek, J.P.A. (Jack) Overkamp, A.R. (Arjan) Rougoor en A.M. (Ton) van der Velden.

Tebodin BV is een onafhankelijk, multidisciplinair advies- en ingenieursbureau met een omzet van circa 223 miljoen euro (2011). Tebodin biedt opdrachtgevers wereldwijd de kennis en ervaring van 4.300 medewerkers op het gebied van industrie, gezondheid en voeding, olie en gas, chemie, infrastructuur, vastgoed, energie en milieu. De onderneming beschikt over een netwerk van kantoren verspreid over West-Europa, Centraal-Europa en Oost-Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Tebodin is een onderdeel van Bilfinger Industrial Technologies, een subgroep van Bilfinger SE, een internationale ‘engineering en service’ onderneming.

Zie ook Tebodin onderdeel Bilfinger Industrial Technologies
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.