Ga naar hoofdinhoud

Duitslandsessie Machevo & Bulk

De Duitslandsessie van de Machevo & Bulk Vereniging op dinsdag 22 mei bij gastheer VDL Industrial Products in Eindhoven is door de circa dertig deelnemers zeer gewaardeerd.

Na een introductie van Machevo-voorzitter Armando Turba gaven twee vertegenwoordigers van Gateway to Germany inleidingen op de ontwikkelingen in de Duitse procesindustrie. Van de sectoren chemie & farma en food, groeit met name de laatste sector sterk. Dit komt door de toename van het consumentenvertrouwen.

Cultuurverschillen
Nederlandse toeleveranciers die hiervan willen profiteren, dienen rekening te houden met cultuurverschillen. Hiervan werden diverse voorbeelden gegeven, ook door Patrick Jacobs van easyFairs. Directeur Carlos Ooijen van VDL Industrial Products gaf in zijn bijdrage aan, dat een duurzame relatie met de handelspartners in Duitsland een voorwaarde voor succes is. “En daarbij moet uiteraard topkwaliteit worden geleverd”, aldus Ooijen.

Juridische valkuilen
Freddy Heinzel van Strick ging in op de juridische valkuilen. Nederland en Duitsland hebben onderscheiden rechtssystemen, waardoor kritische verschillen optreden bij het vastleggen van transacties.

Deelnemers
Tot de deelnemers van de Duitslandsessie behoorden onder meer AJK Hydrolift, Bakker Magnetics, Bodec, Euro-Manchetten & Compensatoren, Filcoflex, Inadco Moisture Measurement, KSE Process Technology, Kuipers Woudsend, Muller Beltex, N.M. Heilig, Nedfilter, Nestinox, Penko Engineering, Rijkers Procestechnologie, TBMA en Vakblad Bulk.

Zie ook Aankondiging Duitslandsessie
 

Alle foto’s van de Duitslandsessie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.