Ga naar hoofdinhoud

FOODTECH-seminars van NVC en NVDO

Naast het ruime exposanten aanbod is er een praktisch ingesteld seminarprogramma. Deze gratis lezingen gaan over actuele onderwerpen en zijn gebaseerd op praktijkvoorbeelden, zodat deze kennis door u en uw collega’s direct toepasbaar is in uw eigen onderneming. 

Het NVC Nederlands Verpakkingscentrum heeft als overkoepelend thema het verpakken van voedingsmiddelen, ingrediënten en grondstoffen. Tijdens de seminars wordt ingegaan op de huidige en toekomstige verpakkingsontwikkelingen op het gebied van levensmiddelen. Op beide beursdagen zullen ook sprekers namens de NVDO (Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud) praktische onderwerpen voor het voetlicht brengen, zoals risicomanagement in relatie tot proces en productie en corrosiepreventie in de levensmiddelenindustrie.

Woensdag 23 mei

– Risicomanagement in relatie tot proces en productie
  Traduco en Voorzitter NVDO Sectie Food Beverage & Farma – J. Kamphuis
  Woensdag 23 mei 10.00 – 10.45 uur

– Corrosiepreventie in de levensmiddenindustrie
  Corro Vision – Janneke Haarman
  Woensdag 23 mei 11.00 – 11.45 uur

– De voordelen van co-packaging in de voedinsgmiddelenindustrie
  Vetipak – Mark van der Burgt
  Woensdag 23 mei 13:00 – 13:30 uur

– Met HPP: minder derving, minder zout, minder e-nummers, meer voedselveiligheid!
  Multivac – Paul Roland
  Woensdag 23 mei 13:30 – 14:00 uur

– De laatste barrière voor plastics
  Jokey – Bart van Groningen
  Woensdag 23 mei 14:00 – 14:30 uur

– De verpakking als aanjager van duurzamere voedselketens
  Wageningen UR Food & Biobased Research – Ulphard Thoden van Velzen
  Woensdag 23 mei 14:30 – 15:00 uur

– Hoe de chemische verontreiniging van verpakte voeding aan te pakken?
  BVI – Liesbeth van Elsen / Leo Goeyens
  Woensdag 23 mei 15:00 – 15:30 uur

– Opleidingsadvies op het gebied van food packaging
  NVC – Oscar Faber
  Woensdag 23 mei 15:30 – 16:00 uur

Donderdag 24 mei

– Zo doen wij onderhoud bij Vrumona
  Vrumona – Ruud van der Brug
  Donderdag 24 mei 10:00 – 10:45 uur

– Invloed van human factor op preventie
  Delta Change Management – Martin Loeve
  Donderdag 24 mei 11:00 – 11:45 uur

– Verbeterde kwaliteitsvoorspelling met behulp van sensoren in de keten
  NVC – Ger Standhardt
  Donderdag 24 mei 13:00 – 13:30 uur

– Het gebruik van composteerbare kunststoffen in verpakkingen
  Plastics2Pack – Frank Eijkman
  Donderdag 24 mei 13:30 – 14:00 uur

– Voedselveiligheidscertificatie voor de verpakkingsindustrie
  ISACert – Koen Weel
  Donderdag 24 mei 14:00 – 14:30 uur

– Duurzaam grondstoffenbeheer dempt risico’s
  TU Delft – Jan-Henk Welink
  Donderdag 24 mei 14:30 – 15:00 uur

– Opleidingsadvies op het gebied van food packaging
  NVC – Oscar Faber
  Donderdag 24 mei 15:00 – 15:30 uur

Bekijk het complete seminarprogramma 

Bron: Vakblad Bulk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.