Ga naar hoofdinhoud

Jubileumdagen BIA/Hans van Driel

Op 24, 25 en 26 november houdt BIA BV met haar zusterbedrijf Hans van Driel BV in Tiel de ‘Jubileumdagen 2011’. Deze maand is BIA één jaar onderdeel van de Hans van Driel Holding BV. Hans van Driel viert het zestigjarig importeurschap van Atlas, producent van onder meer mobiele graafmachines.

In een theaterachtige omgeving worden onder meer zeer recent geïntroduceerde Komatsu-modellen onder de aandacht gebracht. Deze machines voldoen, afhankelijk van hun motorvermogen, aan de stage IIIB (Tier 4) emissie-eisen. Denk hierbij onder andere aan de D65-17 (bulldozer), HM300-3 (knikdumper), PC240LC-10 (rupsgraafmachine) en de HB215LC-8 (hybride rupsgraafmachine). Komtrax en Komcare zullen eveneens uitgebreid worden gepresenteerd. Op het demoterrein zullen diverse Komatsu-machines aanwezig zijn waarmee men zelf kan testen.

Atlas
De mobiele graafmachines van Atlas zullen tijdens de jubileumdagen een prominente plaats innemen terwijl ook de overslag- en spoorwegmachines niet zullen ontbreken. Van Terex zijn onder andere wielladers en minigraafmachines te zien. Ook is er een stand ingericht voor de verhuuractiviteiten en het aanbod gebruikt materieel.

Openingstijden
Donderdag 24 november: 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 25 november: 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag 26 november: 09.00 – 16.00 uur

Het evenement vindt plaats aan de Marconistraat 15 te Tiel. Toegang, eten en drinken worden kosteloos aangeboden.

Zie ook Hans van Driel BV versterkt met MarCom-manager
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.