Ga naar hoofdinhoud

Ledengroei Machevo & Bulk Vereniging

De Machevo & Bulk Vereniging heeft in 2012 tot dusver twee nieuwe leden kunnen inschrijven: INADCO Moisture Measurement BV uit Eersel en Volkmann GmbH uit Soest (Duitsland).

INADCO Moisture Measurement BV houdt zich bezig met industriële besturingen en (ijkwaardige) weeginstallaties. Ook ontwikkelt en produceert het bedrijf meetapparatuur geschikt voor het in-line en on-line meten van vochtinhoud en bulkdichtheid in processen met fijne en grove inhomogene stortgoederen. Eén van die ontwikkelde vochtmeters is tijdens de vorige editie van de Industrial Processing 2010 door een deskundige jury bekroond met de Innovator Status voor onze Proces Innovatie Prijs 2010.

Volkmann GmbH ontwikkelt, bouwt en levert systemen voor het transporteren van vaste stoffen. De in 1973 opgerichte onderneming is gespecialiseerd in vacuüm conveyors, vacuüm pompen en vacuüm componenten. De systemen zijn standaard geschikt voor alle Atex-stofzones en kunnen tevens worden geleverd voor alle Atex-gaszones. De onderneming biedt daarbij klantspecifieke oplossingen in een groeiende markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.