Ga naar hoofdinhoud

Spotfilters speerpunt Eurofilter-programma Transtech

Spotfilters zijn bij uitstek geschikt voor ontstoffing van een individueel transportwerktuig

Transtech Ontstoffingstechniek presenteert een volledig Eurofilter-programma, waarbij alle componenten van een ontstoffingsinstallatie kunnen worden geleverd en onderhouden. Met een professioneel team biedt het bedrijf moderne filtertechnologie die voldoet aan de eisen van morgen. Een van de speerpunten in het programma zijn de spotfilters.

Met een professioneel team realiseert Transtech Ontstoffingstechniek industriële filterinstallaties die voldoen aan de eisen van morgen. De basis voor het ontwerp en de bouw van maatwerk-oplossingen is het eigen Eurofilter-programma systemen, componenten en vervangingsdelen. Ook staat het Moordrechtse bedrijf in voor het onderhoud van de filterinstallaties.

Breed programma

Het brede Eurofilter-programma omvat onder meer kastfilters, insteekfilters, spotfilters en hoogvacuümfilters. Kastfilters worden ingezet voor een centrale ontstoffing. Hierbij worden meerdere stofbronnen afgezogen naar één, centraal opgestelde filterkast.
Insteekfilters daarentegen zijn bedoeld voor een decentrale ontstoffing. Hierbij wordt één stofbron afgezogen en gefilterd: denk aan bijvoorbeeld overstortpunten en (silo)ontluchting.
Hoogvacuümfilters vinden toepassing bij pneumatische transporten en centrale stofzuiginstallaties (zowel onderdruk- als overdruksystemen), waarbij op meer posities handmatig of geautomatiseerd wordt getransporteerd.

Meer over de Transtech spotfilters

Meer over Transtech Ontstoffingstechniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.