Ga naar hoofdinhoud

Kiekens veilige stofafzuiging

Dustmaster

Om het risico van een stofexplosie te minimaliseren, is een veilige stofafzuiging van essentieel belang. Kiekens biedt hiervoor betrouwbare oplossingen voor de veiligheid van medewerkers én de voortgang van het productieproces.

De industriële stofzuigers, luchtfiltratiesystemen en ventilatoren worden in eigen huis ontwikkeld en gebouwd, in lijn met de normen voor ‘good housekeeping’, en ISO-9001:2015 gecertificeerd. Langdurige tests en uitvoerige kwaliteitscontroles garanderen de kwaliteit van de producten en systemen.

Centraal stofzuigsysteem

Kiekens centrale stofzuigsystemen zijn bij uitstek geschikt om overal in de werkomgeving materialen of verontreinigingen effectief te verwijderen. Het systeem kan de afgezogen materialen terugvoeren in het productieproces of afvoeren naar een ingesteld verzamelpunt (bijv. een bigbag). Een stofafzuigsysteem verbetert de kwaliteit en veiligheid van de werkomgeving en reduceert het risico op ongevallen. Bovendien kan een schone fabriek worden ingedeeld in een lagere gevarenzone of is zelfs geen gevarenzone-indeling meer nodig.

Bedrijfsgegevens Kiekens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.