Ga naar hoofdinhoud

Liner Filler Van Beek voor vullen containers

Van Beek Liner Filler

Voor de snelle belading van 20 ft containers met stortgoed heeft Van Beek uit Drunen de Liner Filler ontwikkeld. Deze containervulschroef kan in minder dan een half uur een container voor zeker 85% vullen.

De Liner Filler ontleent zijn naam aan de liner-zak die in 20 ft containers wordt toegepast voor het transport van poeders en granulaten. De Liner Filler kan deze stortgoederen door de relatief kleine opening van de liner voeren, zonder gebruik te maken van perslucht. Een horizontaal gemonteerde transportschroef op een (mobiele) verhoging wordt gevoed vanuit een bovenliggende stortbak. Deze stortbak kan worden beladen vanuit bijvoorbeeld een silo of met een Dino bulkwagenvuller. De Liner Filler is voorzien van een volmelder en kan desgewenst verrijdbaar worden uitgevoerd.
Voor bedrijven die de mogelijkheid hebben om containers verticaal neer te zetten, heeft Van Beek nog een alternatieve vulmethode: De XL-uitvoering van de Dino bulkwagenvuller. Deze is met zijn uitstorthoogte van meer dan 6 meter geschikt om een verticaal opgestelde 20 ft container van bovenaf te vullen.

Zie ook Dino voor belading wagons en hoge containers

Bedrijfsgegevens Van Beek BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.