Ga naar hoofdinhoud

Challenge; verpakken zonder wikkelfolieđź“ą

SynchUp DSV-challenge

Logistieke dienstverlener DSV wil voor het stevig inpakken van pallets met kartonnen dozen af van wikkelfolie, om de milieu-impact van het bedrijf te minimaliseren. DSV daagt daarom verpakkingsspecialisten uit om te komen met een alternatieve, klimaatneutrale verpakking met gelijke functionaliteit.

DSV ontvangt, verpakt en verstuurt producten van haar klanten. Die producten zitten in kartonnen dozen, in variërende groottes, die naast een functionele ook een decoratieve functie hebben en dus onbeschadigd moeten blijven. DSV gebruikt voor de verpakking van de pallets veel wikkelfolie, die echter vaak wordt weggegooid of gerecycleerd. De gezochte alternatieve verpakkingsmethode moet zorgen voor stabiele pallets, maar die hoeven niet regenbestendig te zijn.
De openstellingsperiode van deze challenge eindigt op 31 maart om 17:00 uur. Voor die tijd kunnen geïnteresseerde mkb’ers en startups, maar ook zzp’ers en wetenschappers alle benodigde informatie vinden en hun pitch indienen op de SynchUp! website, een initiatief van REWIN West-Brabant.

Challenge; verpakken zonder wikkelfolie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.