Ga naar hoofdinhoud

Verpakkingslijnen krijgen tweede leven door ‘smart technical solutions’

De nieuwe verpakkingslijn in de beperkte ruimte

Tentego ging vorig jaar op zoek naar meer opzakcapaciteit. Het was niet zeker of een tweede lijn wel zou passen. Uiteindelijk bleek de Vezet Group de partij die de plannen van Tentego het beste kon realiseren. “Alleen het plan al, waarin de palletiseerinstallatie als het ware tussen de twee opzaklijnen staat, heeft ons hoofdbrekens gekost. Maar dat is nou juist waar wij goed in zijn: met puzzelstukjes het onmogelijke mogelijk maken”, aldus Niels Claassen.

Vezet Group (VG) kan, door de jarenlange ervaring die vooral is opgedaan op het terrein van packaging in de feed- en foodindustrie, uitgekiende slimme technische oplossingen bieden. Omdat het bedrijf niet is gebonden aan bepaalde merken, gebeurt dit op ‘onafhankelijke basis’. De specialisten van VG benaderen het probleem bij een klant duidelijk anders dan wat algemeen gebruikelijk is. Wanneer bij een klant de capaciteit van een verpakkingslijn onvoldoende is, de apparatuur gebreken vertoont of de techniek achterhaald is, dan zal de klant in het algemeen eerst overwegen nieuwe apparatuur aan te schaffen.

Renovatie installaties | Refurbished machines

VG heeft hier een andere kijk op: renovatie van bestaande installaties. Regelmatig heeft VG de gezochte machine of verpakkingslijn op voorraad. Zo niet, dan gaan de inkopers in hun (internationale) netwerk op zoek naar de juiste match. Is de apparatuur voorhanden, dan wordt die bij de klant of in het bedrijf in Eersel gereviseerd en geoptimaliseerd, naar wens aangepast en zodanig gemoderniseerd dat het geheel aan de eisen van deze tijd voldoet. Een slimme oplossing, die veel voordelen biedt.

Lees het hele artikel

Zie ook: Vezet reviseert verpakkingslijn na brand

Bedrijfsgegevens Vezet Group

LinkedIn Wilbert van Zutphen van Tentego

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.