Ga naar hoofdinhoud

Efficiënte Sefar Nytal zeefreinigers

De Sefar Nytal zeefreiniger

Sefar, fabrikant van weefsels voor zeef- en filtratietoepassingen, heeft haar programma uitgebreid met de serie Nytal zeefreinigers. De voedselveilige componenten staan garant voor een efficiënte en langdurige reiniging van het zeefgaas.

Het gepatenteerde ontwerp is getest in een scala aan applicaties, met uitstekende resultaten. De Sefar Nytal zeefreiniger heeft 21 koppen (borstels of noppen). De versie met borstels (polyurethaan of polyacrylaat) is bij uitstek geschikt voor fijne zeefgazen (<250 micron). De versie met noppen (polyurethaan) is ideaal bij metalen zeefgazen (>250 micron). Beide uitvoeringen zijn voorzien van verhoogde randen om de borstels of noppen tegen slijtage te beschermen. De typische standtijd bedraagt twaalf maanden.

Vorm

De stervormige zeefreinigers zijn ontworpen voor zeeframen zonder ondergaas. De elementen reinigen niet alleen het zeefgaas, maar schrapen tegelijk de zeefpan schoon. Hierbij komt de tong van elk element ook onder de spijlen van het zeefgaas. De zeefreinigers kunnen vrij bewegen en draaien om de centrale hub aan de onderzijde van elk element.

Hardheid

De hardheid van de Sefar Nytal zeefreinigers is iets lager dan wat typisch gebruikelijk is. Dit maakt ze enigszins zachter, waardoor ze minder slijtage veroorzaken. Het gewicht van de elementen is bepaald met het oog op een optimale beweeglijkheid.

Voedselveiligheid

De Sefar Nytal zeefreinigers voldoen aan zowel de Europese als Amerikaanse wet- en regelgeving met betrekking tot voedselveiligheid. De zeefreinigers zijn blauw gekleurd, zodat ze in het onwaarschijnlijke geval van breuk optisch zijn te detecteren.

Zie ook:Flexibele Sefar spanservice voor zeeframen

Bedrijfsgegevens Sefar BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.