Ga naar hoofdinhoud

Vibrozeef van Engelsmann

J. Engelsmann AG komt met de JEL vibrozeef. Deze is geschikt voor diverse stortgoederen en zeeftaken. De ergonomische constructie en de gereedschapsvrije werking, zorgen voor een eenvoudiger bediening.

De verhoogde radii en het design zonder loze ruimte van de zeefbak maakt een makkelijke, eenvoudige en residuvrije reiniging mogelijk. Hierdoor is de zeef ook geschikt voor gebruik in toepassingen met strikte hygiënevoorschriften.

Het zeefproces werkt continu en is stofvrij. Het zeefinzetstuk kan in een paar eenvoudige stappen aan de voorkant van de machine worden losgetrokken, zonder dat de productinvoer of –uitvoer hoeft te worden losgekoppeld.

Regelbaar

De zeefhelling (3° tot 7°, standaard 5°), de kantelhoek van de vibratiemotor (van 15° tot 75° of parallel aan het zeefoppervlak) en de oscillatie-amplitude zijn alle regelbaar. Hierdoor is de zeef aan te passen aan diverse eigenschappen van het te zeven materiaal.

De zeef, die een modulaire constructie heeft, kan worden toegepast in de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie, kunststoffen en vergelijkbare industrieën. De JEL vibrerende zeef is te gebruiken voor korrels, poeder, fijnpoeder en granulaat, voor beschermend zeven, grove/extra grote korrelzeven, grading en fijnzeven.

Zie ook: Eevenaar naar Engelsmann

Bedrijfsgegevens J. Engelsmann AG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.