Ga naar hoofdinhoud

DCP – Dust Control Partners (TBK Group)

Omdat elke stofsoort een andere karakteristiek heeft, is ontstoffing iets om aan specialisten over te laten. Stof kan kleverig of droog zijn, maar ook explosief of schadelijk voor de gezondheid. Ook kan stof waardevol zijn, waardoor er een noodzaak is tot terugwinning. Allemaal factoren die voor de bepaling van de juiste ontstoffingsinstallatie onderzocht moet worden door mensen met ervaring en kennis van ontstoffing.

In alle takken van de industrie wordt ontstoffing toegepast, daarom is het aantal mogelijkheden op het gebied van filterapparatuur en het daarin toegepaste filtermedium zeer uitgebreid. Uitsluitend de combinatie van deze 2 factoren zal het gewenste resultaat geven. Het selecteren van de juiste configuratie voor uw specifieke ontstoffingsprobleem, is iets waarin de specialisten van DCP zich aantoonbaar hebben bewezen.

DCP beperkt zich niet uitsluitend tot het leveren van een ontstoffingsfilter, maar realiseert ook complete turn-key ontstoffingsprojecten. Samen met u zoeken wij naar duurzame oplossingen voor uw specifieke stofprobleem. Maatwerk is daarbij altijd de norm.

Dit bedrijf is lid van de Machevo & Bulk Vereniging

Bezoekadres

Groot Overeem 7
3927GH RENSWOUDE
Nederland

Telefoonnummer
0318-745 740

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.dustcontrolpartners.com/home/

DCP Benelux ontstoffing en stofzuiging bij Euroma

DCP Benelux realiseerde voor kruiden- en specerijenleverancier Euroma in Zwolle de ontstoffing en een centrale stofzuiging. Hiermee genieten de Euroma-medewerkers…

DCP halveert uitstoot steengroeve

In de Belgische Ardennen ligt de steengroeve Carrière des Limites. Jaarlijks verwerkt men er één miljoen ton kalksteenzand en granulaten,…

DCP (Dust Control Partners) onder één dak bij TBK

Dust Control Partners (DCP), dat begin 2011 door de TBK-group is overgenomen, is samen met TBK Equipment verhuisd naar een groter pand.