Ga naar hoofdinhoud

Lampe Group

Creators of hi-tex solutions

Lampe Group beschikt over een maatwerkgerichte eigen productie en levert technische textielproducten, gemaakt uit o.a. weefsels, breisels, gazen, vliezen, naald- en wolvilten.

Wij zijn een totaalleverancier van filtermedia en technisch textiel voor alle filtratie- en separatieprocessen in diverse (industriële) branches. Wij leveren niet alleen filtermedia en technisch textiel, we denken ook graag met u mee, zodat we samen tot de beste totaaloplossing komen. Montage uitbesteden? Wij komen graag bij u langs voor het monteren van uw producten (inclusief stof-/ emissiemetingen).

Ons assortiment bevat de nieuwste naaldvilten die voldoen aan de ATEX normen en laatste stofemissie eisen.
Daarnaast voeren wij naaldvilten met antistatisch PFTE-membraan, deze zijn zeer geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie en worden inclusief materiaalcertificaten geleverd.

Ook bieden wij een compleet pakket luchtbehandeling van luchtfilters tot en met textiele luchtverdeelsystemen en montage van de systemen. De textiele kanalen zijn toe te passen voor hygiënisch verwarmen, verkoelen en ventileren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek voor meer informatie onze website of neem contact met ons op.

We make your filtering fully hi-tex!

Dit bedrijf is lid van de Machevo & Bulk Vereniging

Bezoekadres

Klompenmakersstraat 10
8601WR SNEEK
Nederland

Postadres

Postbus 202
8600AE
SNEEK

Telefoonnummer
0515-44 55 44

Faxnummer
0515-44 55 45

E-mailadres
[email protected]

Website
http://www.lampe.nl

Lampe Group schaalt op in mondkapjes

De Lampe Group in Lemmer heeft vrijdag 20 maart haar eerste partij chirurgische mondneusmaskers geleverd aan het Antonius Ziekenhuis in…

Lampe stoffilters bij Katoen Natie

Lampe Group levert sinds enkele jaren ontstoffingsfilters en technische service om stofhinder in de fabriekshallen van de food & feed…

Naamswijziging Lampe

Lampe Technical Textiles heeft haar naam gewijzigd in Lampe Group. De specialist op het gebied van technisch textiel profileert zich…

Dubbelwandig en transparant manchet Lampe

Lampe Technical Textiles heeft het assortiment uitgebreid met een dubbelwandig, transparant Flextex manchet.

Lampe filtermaterialen voor food en farma

Lampe Technical Textiles presenteert voor de food- en farma-industrie een serie filtermaterialen overeenkomstig de Europese EC1935-2004-richtlijn.