Ga naar hoofdinhoud

Mesys Industrial Air Systems BV

Mesys Industrial Air Systems BV is dé gevestigde ontstoffings- en filtertechniekspecialist voor grote en kleine producenten in de bulkverwerkende industrie. Schone lucht is ons handelsmerk. Wij ontwerpen, bouwen en installeren complete afzuigsystemen, die op de werkplek optimale luchtkwaliteit garanderen. Onze oplossingen zijn duurzaam en toekomstbestendig.

Niet alleen verzorgen wij geheel nieuwe installaties op maat, ook geven wij graag een professioneel oordeel over bestaande afzuigsystemen en brengen die waar nodig en mogelijk weer geheel op orde. De meeste van onze relaties hebben met ons een onderhoudscontract, aan de hand waarvan hun installaties op en top in conditie blijven.

Mesys is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor haar klanten.

Luchttechniek, Industriële afzuiging, Ontgeuringsinstallatie

Bezoekadres

Molenstraat 27
6914AC HERWEN
Nederland

Telefoonnummer
0316-24 87 44

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.mesys.nl

Mesys voor doelmatige filters en ontstoffing

Mesys Industrial Air Systems BV, expert in ontstoffings- en filtertechniek, staat voor een praktische, doelmatig ingestelde aanpak van luchttechnische uitdagingen….

Mesys brandveilig afzuigconcept voor rubberslijpsel

“We dachten dat we alle voorzorgsmaatregelen hadden genomen”, aldus senior manufacturing engineer Bertus Groteboer van Bredel Hose Pumps in Delden….