Ga naar hoofdinhoud

Mesys voor doelmatige filters en ontstoffing

Projectleider Mark Rutten (l) en systeemspecialist Bennie Geurts (r) van Mesys Industrial Air Systems BV

Mesys Industrial Air Systems BV, expert in ontstoffings- en filtertechniek, staat voor een praktische, doelmatig ingestelde aanpak van luchttechnische uitdagingen. Naast een scala van industriële ontstoffingsinstallaties realiseert het bedrijf ook speciale, unieke projecten van allerlei aard.

De directie van Mesys Industrial Air Systems BV uit Herwen bestaat uit Bennie Geurts (systeemspecialist) en Mark Rutten (projectleider). Zij sturen een flexibel team aan van circa 15 gedreven vakmensen; van tekenaars en werkvoorbereiders tot productiemedewerkers en monteurs. Zowel Bennie Geurts als Mark Rutten zijn praktisch ingestelde techneuten met een indrukwekkende staat van dienst in het ontwerp en de realisatie van luchttechnische installaties. Hun spectrum varieert van het ontwerp van watergekoelde pneumatische transportsystemen tot de ontwikkeling van schuim als filtermateriaal en van gaswassing en bakplaatreiniging tot de ontgeuring van productieprocessen.

Verantwoorde oplossingen

“Onze ervaring met al die projecten is dat klanten voor hun vraagstukken op de eerste plaats doelmatige, economisch verantwoorde oplossingen zoeken”, aldus Bennie Geurts. “Bij ons kunnen ze terecht voor toegesneden, functionele systemen. Na een grondige analyse van de probleemstelling van de klant ontwerpen en produceren wij een proces of installatie die doet wat het belooft. Mesys is onafhankelijk en niet aan merken gebonden. We letten scherp op de kosten, waarbij de wensen van de opdrachtgever voorop staan.”

Bedrijfsvermelding Mesys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.