Ga naar hoofdinhoud

NWGD Jaarsymposium 2022 in Omnia

Droogspecialisten in gesprek

De Nederlandse Werkgroep Drogen (NWGD) houdt op donderdag 22 september 2022 het jaarlijkse symposium over industrieel drogen. Dit jaarsymposium vindt, na twee online edities, weer fysiek plaats en wel in het gloednieuwe Omnia-gebouw van Wageningen Universiteit.

Tijdens het evenement behandelen sprekers van bedrijven, kennisinstellingen en de academische wereld de laatste ontwikkelingen, innovaties en ‘best practices’ op het gebied van droogprocessen. Er is daarbij volop gelegenheid voor discussie en netwerken. De bijdragen zijn afkomstig van onder meer TU Delft, WUR, Wetsus, Schaffelaar, Bühler en Lyophitech. Ook zijn er drie pitches van startende bedrijven die zich bezig houden met de levering van voedingsingrediënten en nog op zoek zijn naar de meest optimale droogtechnologie.

Postersessie

Voor de tweede keer in de geschiedenis van de Jaarsymposia omvat het programma ook een postersessie; en wel over het thema ontwatering en droogtechnologie. Hierbij worden voor de beste studentenposters twee prijzen uitgereikt (1e prijs, 1000 en 2e prijs 500 euro). Het prijzengeld moet worden gebruikt om een (inter)nationaal congres over droogtechnologie te bezoeken, zodat op het NWGD Jaarsymposium 2023 een korte presentatie kan worden gegeven over het bezochte congres.

Zie ook het uitgebreide verslag van het NWGD Jaarsymposium droogtechniek 2021

Voor het bijwonen van het Jaarsymposium 2022 is registratie noodzakelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.