Ga naar hoofdinhoud

Proload stofdicht stortpunt van Promati

De Proload bestaat uit standaard modules van 2 meter

Het BLU-TEC Proload stofdichte stortpunt van Promati BV beperkt mors en stofontwikkeling bij het transport van stortgoederen tot een minimum en zorgt daarmee voor een schone en veilige werkomgeving.

Promati BV heeft zich gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van bandschrapers om mors en stofontwikkeling bij transportbanden tegen te gaan. Vanuit die expertise is ook een stofdicht stortpunt ontwikkeld, namelijk de BLU-TEC Proload. Dit systeem, dat bestaat uit standaard modules van 2 meter, garandeert een morsvrije belading van transportbanden. Het presteert daarmee opmerkelijk beter dan alternatieve technieken.

Kostenbesparingen

De Proload vraagt minder onderhoud en heeft slechts een beperkt aantal wisselstukken, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen. Ook verlengt het de levensduur van de transportband. De Proload is eenvoudig op bestaande transportbanden te installeren, zonder dat daarvoor dure ingrepen in de constructie nodig zijn.

Gezondheid en milieu

De Proload creëert met stofvrije stortpunten een optimale werkomgeving voor de medewerkers. Dit vermindert gezondheidsrisico’s, verhoogt de inzetbaarheid van mensen en verbetert de rentabiliteit van het productieproces. Bovendien is met de sterke afname van de stofoverlast ook het milieu gediend.

Zie ook: Promati Proload stopt mors bij stortpunt

Bedrijfsvermelding Promati BV en Promati SA/NV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.