Ga naar hoofdinhoud

Monstername als instrument voor kwaliteitsborging

Monsterhappers van WEMO-techniek

WEMO-techniek levert een compleet pakket apparatuur en de know-how om – al dan niet automatisch – representatieve monsters te verkrijgen en zo de kwaliteit van productieprocessen te borgen.

Op basis van haar decennialange ervaring met wereldwijde projecten in de feed, food en chemie is WEMO-techniek in de positie om voor elke uitdaging in monstername de optimale oplossing te adviseren. Of het nu gaat om een fijn poeder of grove korrel, een grondstof of eindproduct, één of meer posities; de systemen van WEMO-techniek dragen zorg voor representatieve monsters. Het programma varieert van een handmatige of persluchtbediende monstername op één positie tot een volledig geautomatiseerde monstername op meerdere posities, inclusief transporteren, verzamelen, verpakken en etiketteren.

Monsterhapper

Met een range aan standaard monsternemers kunnen de meeste klanten al direct worden bediend. Voor een bijzondere toepassing is het mogelijk een standaard monsterhapper aan te passen of vanaf een blanco blad een maatwerk-oplossing te ontwerpen.

Zie het complete artikel

Zie ook: Automatische monstername WEMO-techniek

Bedrijfsvermelding WEMO-techniek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.