Ga naar hoofdinhoud

Jehmlich en Engisol investeren en groeien

REKORD maalmolen

Na de bouw van een nieuw kantoor in 2010 en het jaar daarop de uitbreiding van de fabriek met een vloeroppervlak van 1250 m² heeft maalspecialist Jehmlich nu ook een ultramodern test- en applicatiecentrum in gebruik genomen. In de Benelux werpt de samenwerking met vertegenwoordiger en servicepartner Engisol zijn vruchten af.

Jehmlich uit Nossen (nabij Dresden, Duitsland) is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor de verkleining van alle denkbare grondstoffen in vrijwel alle sectoren van de procesindustrie (zoals food, feed, farma, chemie, kunststoffen en mineralen). Het leveringsprogramma omvat individuele procesmachines en geïntegreerde systemen. Ook realiseert Jehmlich turn key-projecten; vanaf de toevoer, de afscheiding en de afvoer van product tot en met de verpakking ervan.

Maalmolens

Jehmlich levert maalmolens en crushers zowel voor grof als fijn vermalen. In de categorie fijn vermalen vormen de universele maalmolens onder de naam REKORD het vlaggenschip. ‘Universeel’ duidt op de mogelijkheid om in één en dezelfde maalmolen verschillende maalelementen te kunnen inzetten, afhankelijk van de toepassing. Deze machines zijn desgewenst leverbaar in hygiënische en/of explosieveilige uitvoeringen, conform cGMP, FDA en Europese normen en richtlijnen. Ze worden vervaardigd uit staal of roestvaststaal. Het programma omvat ook machines die worden ingezet als precrusher of voor een grovere vermaling, zoals de roller crusher RC300 of industriële hamermolens met hoge capaciteiten.

Meer over Engisol en Jehmlich: Engisol Process Technology van start

Bedrijfsgegevens Engisol bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.