Ga naar hoofdinhoud

Revas Multiservice: thuis in alle machinemarkten

Revas Multiservice keertrommels voor elevatoren

Wat René van As 25 jaar geleden in zijn eentje op 50 m2 begon, is nu een bedrijf met zeven vaste krachten en een parttime administrateur. Onder het motto ‘nee kennen we niet’ engineert, produceert, installeert en onderhoudt Revas Multiservice in Apeldoorn alle denkbare metalen componenten, machines en installaties voor de stortgoed verwerkende industrie.

René van As en meewerkend bedrijfsleider John Testerink hebben hun koers duidelijk uitgestippeld: “Ik zie allerlei groeimogelijkheden. Maar waar ik er vroeger alleen voor stond, kan ik nu samen met John vol gas geven.” Beide voormannen kenden elkaar al 15 jaar, voordat ze een half jaar geleden de samenwerking durfden aangaan. Inmiddels hebben ze aan een half woord van elkaar genoeg. Waar René zijn ondernemersgeest en 25 jaar kennis inbrengt, kan John bogen op een uitgebreid inkoopnetwerk en zijn passie voor kwaliteit. John: “Dat we werken volgens kwaliteitsstandaarden betekent bijvoorbeeld ook dat we alles opgeruimd achterlaten; hier, en op locatie.”

Machinepark

Op de werkvloer kunnen alle medewerkers elkaars taken uitvoeren, al zitten René en John wat meer achter de computer. Het machinepark breidt zich nog steeds uit. Weliswaar zijn een bestelde kantbank en platenwals nog niet geleverd, maar de eerder dit jaar gekochte waterstraalsnijmachine (200 mm dik) en CNC-draaibank (1500 mm diameter) zijn al volop in bedrijf. “Revas kan alles”, zegt René. “Snijden, walsen, draaien, zetten, knippen, zagen, tot aan MIG- en TIG-lassen. We fabriceren niet alleen componenten en onderdelen, maar ook hele installaties. Bij een aanvraag voor een groter project gaan we op locatie de situatie bekijken.”

Elke klus is welkom. Lees er meer over.

Zie ook: Revas en Meyland partners in machinebouw en onderhoud

Bedrijfsvermelding Revas Multiservice BV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.