Ga naar hoofdinhoud

Kalkman Projecten ontzorgt van A tot Z

Installaties voor dampafzuiging na vernieuwing van dakbedekking

Ontstoffingsinstallaties en stofzuigsystemen dragen bij aan een schonere en gezondere industriële werkomgeving. Dat geldt ook voor de automatisering van repetitieve handelingen en het minimaliseren van productverliezen. Op al deze terreinen is Kalkman Projecten een partner die klanten van begin tot eind kan ontzorgen.

Of het nu gaat om het ontwerp en de levering van een ontstoffingsinstallatie met leidingwerk of een centraal stofzuigsysteem, Kalkman Projecten is graag bereid een totaaloplossing te bieden. Zo kan de klant vertrouwen op een correct berekende installatie die borg staat voor een schoner en gezonder klimaat. En een installatie die bovendien de betrouwbaarheid van het productieproces verbetert. Stof is immers ook verantwoordelijk voor de overmatige slijtage van machinedelen. Een lagere stofbelasting leidt tot een grotere beschikbaarheid van het machinepark.

Totaalpakket

Zoals vaak geldt ook hier dat een optimale industriële werkomgeving vraagt om een totaalpakket van maatregelen. Kalkman Projecten beperkt zich daarom niet alleen tot het realiseren van efficiënte installaties, maar kan bijvoorbeeld ook de vloer van een fabriek voorzien van een epoxy-coating. Het stof dat op zo’n vloer terecht komt, is eenvoudig op te zuigen, wat bijdraagt aan een betere stofbeheersing. En dat komt ten goede aan de hygiëne van het productieproces. In een ander geval is, voorafgaand aan de montage van ventilatoren op het dak, eerst de dakbedekking vernieuwd en zijn er aanhaakpunten voor de valbeveiliging geplaatst. Kalkman Projecten verzorgt hiervoor het complete projectmanagement, zodat de klanten zich kunnen richten op hun kerntaken.

Onderhoud

Vanzelfsprekend kan men aan Kalkman Projecten het volledige onderhoud en de inspectie van installaties toevertrouwen. Desgewenst worden de gegevens van inspecties direct in het onderhoudsprogramma van de klant ingevoerd. Ook wordt gezorgd dat bij de klant een ijzeren voorraad van benodigde onderhoudsmaterialen aanwezig is. Uitgangspunt hierbij is preventief onderhoud te plegen. Hiermee houdt men het machinepark in optimale conditie en verlaagt men het risico van ongeplande stilstanden.

Lees meer over kostenbeheersing

Zie ook: Kalkman Projecten voor ontstoffen en stofzuigen

Bedrijfsvermelding Kalkman Projecten

Van een epoxy-vloer kan het stof eenvoudig worden opgezogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.