Ga naar hoofdinhoud

Lagere grondstof- en energiekosten met Willems balenpersen

Een lijn voor de productie van biomassa-pellets

Willems Baling Equipment floreert, juist in deze tijd van energiecrisis. Dat heeft te maken met het feit dat de veelzijdige oplossingen van het familiebedrijf klanten helpen om bij hun productieprocessen aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren.

Willems Baling Equipment BV in Hapert is een wereldwijd actieve producent van balenpersen; machines die volumineuze bulkgoederen samenpersen en verpakken in balen. Daarnaast ontwerpt en levert het familiebedrijf ook aanvoersystemen (zoals transportschroeven en kettingtransporteurs), zeven, bunkers, robotsystemen en rekhoesmachines.

Kostenbesparingen

Sinds de oprichting van Willems Baling Equipment in 1992 is het familiebedrijf voortdurend gegroeid. Om voorbereid te zijn op de toekomst is Willems Baling Equipment daarom dan ook gestart met de bouw van een tweede pand, aangrenzend aan het huidige pand. Dat deze ontwikkeling juist in een tijd van stijgende energie- en grondstofprijzen kon worden gerealiseerd, heeft te maken met de oplossingen die Willems Baling Equipment levert. Die helpen klanten namelijk om de crisis het hoofd te bieden. De machines en turn-key projecten dragen in productieprocessen bij aan substantiële kostenbesparingen.

Lees het hele artikel

Meer over Willems Baling Equipment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.