Ga naar hoofdinhoud

Powatech sterk in rondzeven

Sievmaster compacte rondzeef van FarleyGreene

Een van de sterke disciplines van Powatech is zeeftechnologie. Het bedrijf kan op dit vakgebied bovendien steunen op de expertise van een gerenommeerde producent: FarleyGreene. Powatech boekt in de Benelux veel succes met de economische Sievmaster rondzeven voor de controle van materiaalstromen.

Powatech in Kampen ontwikkelt, fabriceert en installeert al decennia klant-specifieke machines en systemen voor de stortgoed verwerkende industrie. Voor de succesvolle realisatie van deze projecten werkt Powatech nauw samen met klanten en opdrachtgevers. Steeds wordt daarbij goed gekeken naar het gedrag van het te verwerken stortgoed en de eisen van het proces. Op basis van de diverse randvoorwaarden, ook van economische aard, wordt vervolgens een zo optimaal mogelijk systeem geleverd. Belangrijke waarden daarbij zijn professionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Zeeftechnologie

Een belangrijke pijler van Powatech is de procesindustrie. Binnen deze divisie – één van de drie van het bedrijf – zijn veel disciplines vertegenwoordigd. Denk daarbij aan opslagtechniek en transportsystemen, weeg- en doseerinstallaties, maalmolens, mengtechnologie, bigbag los- en vulstations en ontijzering, om maar een aantal dingen te noemen. Uiteraard heeft Powatech ook diepgaande kennis en een brede praktijkervaring met zeeftechnologie.

Bedrijfsgegevens Powatech

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.