Ga naar hoofdinhoud

Dosco Sales & Engineering BV

Overweeg Dosco, dé partner voor industriële weeg- en meettechniek

Dosco Sales & Engineering is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in industriële weeg-/meetapparatuur en procesautomatisering. Als geen ander bieden wij u doordachte oplossingen voor ‘turn-key’ weeg- en doseertechnische toepassingen en inline vochtmeting. Wij onderscheiden ons eveneens door een uitstekende service.

Diverse branches, pasklare oplossing

Als expert op ons vakgebied leveren wij hoogwaardige technische componenten maar ook complete installaties en weegtechnische-, besturingstechnische (PLC)- en mechanische onderdelen. De door ons ontwikkelde/geleverde producten worden veel gebruikt in de levensmiddelenindustrie. Daarnaast maken onder andere ook bedrijven actief in petfood, vlees, tabak, zand en grind, zware industrie en chemie gebruik van onze duurzame oplossingen. Onze oplossingen zijn breed toepasbaar waarbij we u altijd van dienst kunnen zijn met een pasklare oplossing.

Dit bedrijf is lid van de Machevo & Bulk Vereniging

Bezoekadres

Oostergracht 28
3763LZ SOEST
Nederland

Postadres

Postbus 102
3760AC
SOEST

Telefoonnummer
035-601 27 34

E-mailadres
[email protected]

Website
https://dosco.nl

Grondwasinstallatie met Dosco bandweger

Een grondwasinstallatie van Boskalis Environmental is voorzien van een Dosco bandweger die de hoeveelheden verwerkte grond nauwkeurig meet. Boskalis Environmental…

Overtuigende referenties Dosco Multi flow slide valplaatweger

Referenties wekken vertrouwen. Zeker als het gaat om de meting van de massaflow van bulkgoederen met al hun uiteenlopende stortgewichten…

Dosco introduceert hygiënische Eilersen loadcells

Dosco Sales & Engineering BV in Soest introduceert van het Deense bedrijf Eilersen Electric een serie gepatenteerde, hygiënische, digitale loadcells….

Dosco presenteert optische bandweger

Dosco Sales & Engineering presenteert een optische bandweger die werkt volgens een elektro-optisch meetprincipe.

Dosco 25 jaar toeleverancier Cebo

Dosco Sales & Engineering is al 25 jaar vaste toeleverancier van Cebo Holland. Cebo producert onder andere boorvloeistoffen Dosco levert het bedrijf sinds jaar en dag drukdozen en Microcell weeginstallaties.Vorige week werd de 25-jarige samenwerking bezegeld met de levering van vier drukdozen voor een nieuwe mengsilo.

Dosco levert ijkwaardige scheepsbelading

Dosco heeft een ijkwaardige bandweger geleverd voor de belading van een schip met zand of grind. De installatie heeft een weegnauwkeurigheid van 0,5 procent.

Samenwerking Dosco en Siemens Industry

Dosco Sales en Engineering in Soest en Siemens Industry in Den Haag hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten op het gebied van weegtechniek voor industriële toepassingen.